•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Viva Las Nowhere (2001)

Kada neko nema nikada sreće u životu to je jako žalosno. Upoznajte Frenka Džejkobsa...

On živi u malom gradu u Kanzasu, vlasnik je propalog motela i oženjen je sa Helen, bezosećajnom ženom oštrog jezika koja ga inače ne voli ni malo. Frenk više od svega želi da postane kantri pevač. Na jednom takmičenju pevača amatera, upoznaje se sa Džuli, pevačicom koja je bila u braku sa nekada velikom pevačkom zvezdom, Rojem Bejkerom. Posle jedne svađe, Roj je ostavio Džuli pored puta i Frenk joj nudi prenoćište. Helen je sigurna da će im Džuli uništiti brak što dovodi do velike svađe u kojoj ona gine.

Sigurni da ne postoji dobar način da objasne kako je Helen poginula, Frenk i Džuli zakopavaju njeno telo u dvorištu. Odmah potom, njih dvoje se upuštaju u ljubavnu vezu ali uskoro se pojavljuje Roj koji po svaku cenu želi da vrati svoju suprugu.

Stvari će se dodatno zakomplikovati kada u njihov gradić stigne Vanda, Helenina sestra bliznakinja, koja je odlučna u nameri da sazna šta se dogodilo sa njenom sestrom.

Žanr:krimi, drama, komedija
Godina:2001
Reziser:Jason Bloom
Scenario:Richard Uhlig, Steve Seitz
Uloge: Daniel Stern, James Caan, Patricia Richardson
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio:Franchise Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu