•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vozila novih 'Ninja kornjača'

Početak produkcije nastavka Ninja kornjača reditelj Michael Bay najavio je s nekoliko zanimljivih fotografija. Iako na fotografijama nećete naći nove ili već poznate likove iz filma, kao teaser za obožavatelje fotografije su sigurno zanimljive.

Nastavak "Teenage Mutant Ninja Turtles 2" u bioskope bi se trebao naći 3. juna iduće godine, a izgleda da nikada nije prerano započeti promotivnu kampanju.

Michael Bay je na svome Twitter profilu objavio tri fotografije upečatljivih vozila koji će biti istaknuti u radnji nastavka. Izgleda kako je predprodukcija završila zadovoljavajuće za reditelja koji je rado publici podelio fotografije. Jedna od njih prikazuje kamion za odvoz smeća Ninja kornjača, s logom 'Tartaruga brothers' i kojeg smo mogli videti u samoj završnici filma prošle godine. Drugo vozilo koje se vidi na fotografiji je 'Polaris slingshot', sportski automobil/motorno vozilo s tri točka.

Što je Michael Bay pronašao možete pogledati i na njegovoj službenoj Internet stranici.

Michael Bay će se u nastavku filma vratiti i u svojstvu producenta uz Brada Fullera i Andrewa Forma, a povratak beleže i scenaristi prvoga filma Josh Appelbaum i André Nemec.

Megan Fox će takođe reprizirati ulogu April O’Neil, kao i William Fichtner (Eric Sacks) te Will Arnett koji tumači Vernona Fernwicka. Debitanti u "Ninja kornjačama" biće Stephen Amell kao osvetnik Casey Jones i Tyler Perry u ulozi Baxtera Stockmana.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...