•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Waitress (2007)

Jenna živi u gradiću na jugu Amerike, radi u piteriji u kojoj peče izvrsne i originalne pite kojima se gosti dive. Nezadovoljna svojim bračnim životom i grubim mužem infantilnih emocija, Jenna bi rado pobegla, ali kako skoro sav novac koji zaradi mora dati Earlu, tako joj ništa drugo ne preostaje nego i dalje da trpi i krišom skuplja novac. Jedine prijatelje koje Jenna ima su dve kolegenice, konobarice, Becky i Dawn. Jennin san je učestvovati na pita - takmičenju u obližnjem gradu te osvojiti 25.000 dolara. Međutim, Jenna ostane u drugom stanju i ode lekaru, a tamo je umesto stare doktorke dočeka dr. Pomatter. Simpatija je uzajamna...

Film o ženi uhvaćenoj u klopku lošeg braka i dosadne svakodnevice koja usprkos svom dubokom nezadovoljstvu radost pronalazi u izradi originalnih pita te druženju sa svojim kolegenicama. Jennu igra K. Russell, glumica koja je publici poznata kao protagonistica u seriji Felicity za koju je nagrađena Zlatnim globusom, dok ulogu Dawn tumači rediteljica filma, Adrienne Shelly, svestrana glumica, rediteljica, scenaristica, poznata po brojnim ostvarenim ulogama u nezavisnim produkcijama kojoj je Waitress ujedno bio i zadnji film. Naime, za vrime postprodukcije filma Adrienne Shelly je tokom pljačke ubijena u svom stanu na Manhattanu.

Nemojte nikako propusititi ovu slatku i drsku komediju spisateljice i rediteljice Adrienne Shelly o snazi prijateljstva, majčinstva i drugih prilika, sa blistavom Keri Russell u glavnoj ulozi.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2007
Reziser:Adrienne Shelly
Scenario:Adrienne Shelly
Uloge:Keri Russell, Nathan Fillion, Jeremy Sisto
Uzrast:PG-13
Award:6 nagrada i 3 nominacija
Box office:19M USD
Studio:Night and Day Pictures
Zemlja:United States
Website:www.foxsearchlight.com/waitress
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu