•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Warcraft' ponovno odložen

Nakon najave još jednog nastavka franšize 'Paklenih ulica' i objave datuma premijere (14.4.2017.) iz Universala su objavili i druge promene ranije najavljenih premijera.

Kako se čini, pomerena je premijera već godinama žarko iščekivane adaptacije računarske igre World of Warcraft. Ovakav potez mogao bi pomalo iznervirati do sada jako strpljivu publiku. Warcraft je svoju produkciju započeo, kako se čini, već daleke 2013. godine i čitav proces je završen u maju prošle godine.

Na nezadovoljstvo obožavatelja originalni datum premijere je već jednom menjan, pa je tako u originalu film trebao da ima bioskopsku premijeru u decembru ove godine. Međutim, velika konkurentska premijera Zvezdanih ratova je primorala studio da originalni datum zameni s novim. Premijera zakazana za 11. mart 2016., sada je pomeren za dodatna 3 meseca.

Dakle, svi oni koji žele da Warcraft pogledaju u bioskopskim dvoranama moći će to da učine tek u junu iduće godine, tačnije 10. juna 2016. Glavni razlog još jednog pomeranja nije poznat, ali moglo bi se spekulisati kako je zakazana premijera Batman v Superman (25.3.2016.), najavljena samo dve nedelje nakon "Warcrafta", imala određeni uticaj na pomeranje.

"Wacraft" će se tako naći na samom početku letne sezone, kada će bioskopske dvorane puniti nastavci filmova Prizivanje i Majstori iluzije. Glavna konkurencija "Warcraftu" je za sada još jedna adaptacija računarske igre Uncharted.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu