•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wedding Crashers (2005)

“Wedding Crashers” je američka komedija iz 2005. godine koju je režirao David Dobkin, a glavne uloge tumače: Owen Wilson i Vince Vaughn, zajedno sa Christopher-om Walken-om, Rachel McAdams, Isla-om Fisher, Bradley-jem Cooper-om, Diora-om Baird, Jane Seymour i Will Ferrell.

John Beckwith (Owen Wilson) i Jeremy Grey (Vince Vaughn) su slobodni ženskaroši u Washington-u, koji često “upadaju” na svadbena veselja da upoznaju devojke, a sve to rade po setu pravila kojima ih je učio stari “crasher” Chaz Reinhold. Ova dvojica šarmantnih momaka uvek ima priče za sve goste i odmah naiđu na dobar prijem kod svih. Njihov cilj je da uživaju u besplatnoj hrani i piću i da svojim šarmom namame u krevet devojke koje upoznaju na venčanju.

Nakon nekoliko uspešnih venčanja, Jeremy vodi John-a na venčanje kćerke ministra finansija William-a Cleary-ja (Christopher Walken). Tamo se zagledaju u druge dve ministrove kćerke: Gloria-u (Isla Fisher) i Claire (Rachel McAdams).

Nakon niza avantura, zanimljivih scena i dogodovština, film se završava tako što se Jeremy ženi Gloria-om, John miri sa Claire, a oba para sedaju u auto nameravajući da upadnu na još jedno venčanje.

Ovo je odlična komedija koju zaista vredi pogledati.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2005
Reziser:David Dobkin
Scenario:Steve Faber, Bob Fisher
Uloge:Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams
Uzrast:R
Award:9 osvojenih, 8 nominacija
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.newline.com/properties/weddingcrashers.html
Jezik:engleski
Trajanje:119 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...