•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wedding Crashers (2005)

„Možeš da znaš da li je devojka zainteresovana kada osetiš kako te grli,“ kaže Owen Willson na dodatku diska Lovci na deveruše. Kasnije nam otkriva da se nekada zabavljao sa devojkom koja živi u jednoj od ulica u kojima su i snimali film.

„ Mislim, uvek postoji neka ulica u kojoj živi devojka sa kojom ste se zabavljali,“ smeška se Vaughn koji je predhodno priznaoda je pozajmio dijaloge i upadice od svog drugara Jona Favreaua za ulogu Jeremyja, momka koji upada nepozvan na tuđa venčanja. Jedna od tih rečenica i govori o tome kako treba da stisnete guzove dok ljubite neku devojku da ne bi došlo do izdajničkih reakcija u predelu prepona. Vaughn je prilično ponosan zbog faze „tramp stamp“ kojim opisuje tetovaže na guzi kod žena. Nažalost, to nije ušlo u film...

Willson i Vaughn su najbolji komičarski par za uloge veselih zavodnika koji upadaju na venčanja nepoznatih ljudi, samo da bi smuvali devojke. Naravno, osveta stiže kako već to inače biva u životu, u vidu ljubavi. Oni kao par funkcionišu i zbog svog različitog pristupa glumi. Willson je komičan i dopadljiv, a Vaughn „priča 100 na sat“ i manijakalno se ponaša. Zajedno oni uspevaju da stvore sjajan ritam komedije, praktično pravu poeziju smeha. To je očigledno i ako gledate film i ako gledate komentare. Još jedna dobra vest je dodatnih devet minuta filma, za koje nije bilo mesta u bioskopskoj verziji.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2005
Reziser:David Dobkin
Scenario:Steve Faber, Bob Fisher
Uloge:Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams
Uzrast:R
Award:9 osvojenih
Studio: New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:119 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu