•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Smith: Moj brak je bio mrtav

U poslednjih 18 godina, Will Smith i Jada Pinkett Smith su izgradili reputaciju jednog od najstabilnijih parova u Hollywoodu.

Ipak, Will Smith je nedavno priznao kako je u njihovom braku bilo i teških i nestabilnih perioda, te kako je njihova veza u jednom trenutku umrla. Ali, umesto da odustanu jedno od drugog, njih dvoje su se odluÄili da se potrude da svoj brak vrate na noge i da njihova zajednica uspe.

"Sve što imate će nestati i umreti i vremenom ćete morati da rodite nešto novo. Morate biti spremni da živite u skladu sa promenama koje se dešavaju - biće dobrih, ali i loših dana i to je OK", kazao je Will Smith.

Jada, s kojom Will Smith ima dvoje dece, 14-godišnju kćerku Willow i 16-godišnjeg sina Jadena, uvek je govorila kako joj je Will mnogo više od muža.

"Imali smo sva ta pravila, ali kako ulazite u vezu jednostavno se prilagoÄ‘avate prirodno. Will mi znaÄi sve. Skoro kao da je 'muž' premala reÄ za ono što on predstavlja u mom životu. Jednom kad sam srušila te granice, otvorio se Äitav jedan novi svet za mene", kazala je Jada.

Ovo nije prvi put da par ima potrebu svoj brak braniti od glasina o razvodu, a isto se desilo i 2013. godine, kad je Jada odgovarala na pitanje da li ona i Will imaju otvoren brak.

"Will i ja možemo raditi šta želimo, zato što verujemo jedno drugome. To ne znaÄi da imamo otvoren brak, nego odraslu i zrelu vezu", poruÄila je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu