•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

You Don't Mess With The Zohan (2008)

Zohan Dvir (Adam Sandler) je izraelski agent za borbu protiv terorizma, nadljudskih sposobnosti, ali dobra srca i najbolji i najcenjeniji vojnik u izraelskim obrambenim snagama. Ali Zohanu se počne gaditi konstantna borba i on potajno sanja da se preseli u SAD-u i postane frizer. Kap koja prelije čašu dogodi se kada ga tokom zabave koju je organizovao vojska pošalje na misiju da zaustavi palestinsku terorističku grupu koju predvodi njegov zakleti neprijatelj, Fatoush 'Fantom' Hakbarah (John Turturro). Iako je u prvo veme uzrujan zbog propale zabave, Zohan misiju doživljava kao dugo očekivanu priliku da pobegne iz vojske i preseli se u Ameriku. Tokom potere lažira svoju smrt, tajno se ukrca na let do New Yorka, ošiša se i napravi sam sebi novu frizuru a uzme i novo ime tvrdeći da je pola Australijanac, a pola sa Mount Everesta. U međuvremenu Fantom postaje bogat i slavan zato što je navodno ubio Zohana.

Zohan u Americi ima novu mirniju profesiju koja ga potpuno ispunjava a specijalni način rada u frizerskom salonu obezbeđuje mu mnogo mušterija. Ali, počinje da ga progoni prošlost kada ga prepozna jedan od njegovih bivših neprijatelja. Naravno, ni Zohan nije sam, ali veća opasnost se nadvila nad celim krajem.

You Don't Mess With The Zohan je jedna otkačena komedija, sa dosta prizemnog humora a ko voli takve filmove verujemo da će jednostavno uživati u Zohanovim dogodovštinama.

Žanr:akcija, komedija, drama
Godina:2008
Reziser: Dennis Dugan
Scenario: Adam Sandler, Robert Smigel
Uloge: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui
Award:2 osvojene
Studio: Sony Pictures [France]
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...