•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Your Highness (2011)

Kroz istoriju su se stvarale legende o hrabrim i lepim vitezovima koji spašavaju dame u nevolji, ubijaju zmajeve i pobeđuju zlo. Iza mnogih takvih priča u suštini se krije beskorisni mlađi brat koji se samo želi maknuti sa puta strašnim zmajevima, zlu i uopšteno nevoljama u bilo kom obliku.

U ovoj epskoj komičnoj avanturi smeštenoj u fantastični svet, dva princa kreću u izazovnu misiju kako bi spasili svoju zemlju i oslobodili princezu pre nego im kraljevstvo bude uništeno. Thadeous ceo život gleda svog savršenog starijeg brata Fabiousa kako ide u hrabre misije i osvaja srce svog naroda.

Umoran od činjenice da mu avanture, divljenje naroda i prestol izmiču, prihvatio se žestokih pića i lakih devojaka. Kad zli čarobnjak otme bratovljevu verenicu, kralj Thadeousu daje ultimatum - mora postati pravi muškarac i pomoći u spašavanju Belladonne ili će biti izbačen sa dvora.

Ovo je vulgarna komedija sa Jamesom Francom i Natalie Portman a ko voli takve filmove neka uživa.

NNT
Žanr:avantura, komedija, fantazija
Godina:2011
Reziser:David Gordon Green
Scenario:Danny McBride, Ben Best
Uloge:Danny McBride, Natalie Portman, James Franco
Uzrast:R
Box office:25
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/yourhighness
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu