•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Za premijeru filma 'Man Down' u Velikoj Britaniji prodata samo jedna karta

Poslednji film režisera Dita Montiela "Man Down" je tokom prvog vikenda prikazivanja u Velikoj Britaniji zaradio samo sedam funti. Svetski mediji prenose da je film prikazan u samo jednom bioskopu u britanskom gradu Burnleyju.

Prema najnovijim podacima analitičara comScorea, tokom prvog vikenda prikazivanja u Velikoj Britaniji prodata je samo jedna karta, što je najgori rezultat u istoriji bioskopskih premijera.

Kritičari su uglavnom imali negativne kritike za film "Man Down", a na stranici posvećenoj recenzijama, informacijama i vestima o filmu Rotten Tomatoes dobio je rejting od samo 15 posto, dok je na Imdb-u dobio ocenu 5,9.

Film je premijerno prikazan 2015. godine na filmskom festivalu u Veneciji, a izdat je u SAD-u u decembru prošle godine gde je, bez obzira na loše rezultate i kritike, zaradio 454.000 dolara.

"Man Down" je kombinacija drame i trilera, a prati život američkog marinca Gabriela Drummera koji kreće u potragu za svojim sinom Jonathanom i suprugom Natalie, dok mu u poduhvatu pomažu njegovi prijetelji.

Drummer, koga tumači odlični Shia LaBeouf, pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, što celom filmu daje specifičnu težinu. Radnja se odvija u postratnoj atmosferi na tlu SAD-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...