•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zabeležena rekordna gledanost prve epizode serije 'Fear the Walking Dead'

Premijerno prikazivanje prve epizode serije “Fear the Walking Dead” postavilo je nove rekorde gledanosti sa više od 10 miliona gledalaca, čime je postala serija broj 1 u istoriji američke kablovske televizije uzevši u obzir ukupan broj gledalaca i ključne demografske parametre. Epizodu je pratilo 6.3 miliona gledalaca uzrasta 18-49 godina. U toj ciljnoj grupi, AMC je autor 3 od top 5 premijerno prikazanih serija svih vremena na kablovskoj televiziji, od kojih je Fear the Walking Dead (2015) na prvom mestu, Better Call Saul (2015) na drugom i The Walking Dead (2010) na petom – što je izuzetan uspeh u post DVD eri.

“Hvala vam, i sve čestitke Robertu Kirkmanu, Dejvu Eriksonu, fantastičnim izvršnim producentima i celoj glumačkoj postavi i ekipi serije ”Fear the Walking Dead” – rekao je Čarli Kolier, predsednik AMC mreže i kompanije SundanceTV. ”Postaje sve teže proceniti uspeh serije prve večeri prikazivanja. Ipak, odlučili smo da emitujemo“Fear the Walking Dead” širom sveta u istom terminu, jer je imao rekordno interesovanje publike, što je u eri dostupnosti video sadržaja i fragmentacije publike, veliki uspeh. Imati sestrinsku seriju serije koja je već broj 1 u svetu, toliku gledanost prve epizode, aktivnosti na društvenim mrežama, i prihvaćenost od strane pop kulturne zajednice u ovolikom obimu je zaista nešto novo. Naravno, ništa od toga ne bi bilo moguće bez publike, čije interesovanje nas je dovelo do ovako izvanrednih rezultata.”

Prva sezona serije “Fear the Walking Dead” će biti prikazana kroz šest epizoda ove jeseni. Druga sezona serije, koja će obuhvatiti 15 epozoda, očekuje se sledeće godine. Premijera serija bila je emitovana istovremeno u više od 125 zemalja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...