•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zanosna Kate Upton promoviše ratnu igricu: Obožavam ulogu Atene

'Game of War' jedna je od najunosnijih mobilnih igrica na svetu, a autori su se sad dosetili kako biti još popularniji - za prvu globalnu reklamnu kampanju angažovali su Kate Upton. Prvi od tri najavljena videa imao je svoju premijeru na američkoj televiziji ovog četvrtka uveče, piše AdWeek.

Kompanija Machine Zone Upton je ubacila u epske bitke, među zapaljene strele i besne ratnike, a ona je o tome kazala: "Fantastično je učestvovati u novoj eri igranja i komunikacija. Obožavam igrati ulogu Atene - ona je takav opaki lik, zapoveda vojskama, ubija hidru, vodi u borbu. Video će vam pokazati koliko je zabavno, a ja sam ponosna što sam deo toga".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu