•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zavirite u Snupijev svet u prvom klipu iz novog 3D filma!

Studio 20th Century Fox je objavio prvi klip iz novog filma o najpoznatijem biglu na svetu, Snupiju. U svetu mašte, Snupi postaje Leteći As i ulazi u borbu sa najvećim neprijateljem Crvenim Baronom, na nebu iznad Pariza. Pogledajte klip sa Snupijem i Crvenim Baronom putem linka.

Na repertoar domaćih bioskopa, Klinje stižu od 5. novembra, dok je premijera zakazana isti dan u 18h u bioskopu Cineplexx Delta City.

Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus i ekipa Klinja po prvi put se pojavljuju na velikom platnu na drugačiji način – animirani u 3D-u! Čarli Braun, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni bigl Snupi, kreće u poteru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Baronom.

Iz pera Čarlesa M. Šulca i kreatora filmova „Ledeno doba“ i „Rio”, „Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D“ će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...