•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zlatna Palma francuskom reditelju Jacquesu Audiardu

Filmu francuskog reditelja Jacquesa Audiarda "Dheepan" pripala je Zlatna palma na 68. Filmskom festivalu u Cannesu, dok je drugu nagradu osvojio mađarski reditelj Laszlo Nemes s filmom "Le fils de Saul", javlja Anadolu Agency (AA).

Nagradu za najbolju režiju dobio je reditelj filma "The Assassin" Hou Hsiao-Hsien, a nagradu žirija ove godine osvojio je grčki reditelj Yorgos Lanthimos sa filmom "Lobster". Nagradu za najbolji scenario dobio je film "Chronic" Michalea Franca.

Vincent Lindon ulogom u filmu "La Loi du Marche" osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu. Ove godine dodeljene su dve nagrade za najbolju žensku ulogu, jedna je pripala Emmanuelle Bercot za ulogu u filmu "Mon Roi", a druga Rooney Mari za ulogu u filmu "Carol".

Nagradu "Zlatna kamera" dobio je reditelj Cesar Augusto Acevedo za film "La Tierra y la Sombra".

Festivalu u Cannesu svake godine prisustvuje veliki broj poznatih ličnosti, kao i na desetine hiljada njihovih obožavatelja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...