•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Četiri vrela noviteta! (Repertoar od 16. do 22. juna)

Posetioci 3: Revolucija
Režiser:Jean-Marie Poiré
Glumci:Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc
Žanr:komedija
Opis: Popularni dvojac Jean Reno i Christian Clavier ponovno stižu na bioskopska platna! Dvadeset i tri godine nakon prvog, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije Daleki rođaci! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovno su uspeli da upadnu u nevolje.

Velika iluzija 2
Režiser:Jon M. Chu
Glumci:Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe
Žanr:akcija, triler
Opis: Četiri jahača (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku širom sveta. Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je da izvedu još jedan spektakularan trik kojim će otkriti ko stoji iza cele priče.

Dok nisam srela tebe
Režiser:Thea Sharrock
Glumci:Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman
Žanr:drama
Opis: Snimljeno prema bestseleru Jojo Moyes „Tu sam pred tobom", knjizi koja je doživela ogroman uspeh u Srbiji. Louisa Clark (Emilia Clarke – Game of Thrones) je potpuno jednostavna devojka koja je upravo izgubila posao u lokalnom kafiću, a Will Traymor (Sam Claflin – The Hunger Games) je imućan muškarac bogatog iskustva čiji je život naprasno promenjen saobraćajnom nesrećom nakon koje Will postaje trajno prikovan za krevet i zavisan od drugih. Njihovi putevi se isprepliću kad Lou postane Willova lična asistentica što će im doneti životnu avanturu.

U potrazi za Dori 3D / sinhronizovano
Režiser:Andrew Stanton
Glumci:Anica Dobra, Branislav Platiša, Predrag Ejdus
Žanr:animirani
Opis: Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori" vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

KOMPLETAN REPERTOAR

16-22.6.

11.00 U potrazi za Dori 3D 103'
12.50 Nindza kornjace 3D 112'

14.45 Angry birds 3D 97'
16.30
U potrazi za Dori 3D 103'
18.10 Posetioci 110'
20.00
Velika iluzija 115'
22.00 Dok nisma srela tebe 110'
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...