•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta Harison Ford misli o novom filmu o Hanu Solou?

Na nedavnoj proslavi 40-godišnjice “Ratova zvezda” ljubitelje popularne franšize je dočekalo veliko izenađenje – pojavio se Harison Ford.

Glumac je tom prilikom dao kratak intervju, a jedno od pitanja neizbežno je bilo i da li će kao fan pogledati novi film o Hanu Solou, s obzirom na to da ne glumi u njemu.

"Ne baš... Ne, gledaću ga kao… kao… Ne… Naravno da ću ga gledati kao obožavalac. Ali biće čudno. Biće pomalo čudno. Ali upoznao sam glumca koji će tumačiti mladog Soloa. On je divan lik, vrlo je prijatan i dobar je glumac. Oduševljen sam izborom", rekao je.

Reč je o Aldenu Erenrajhu, poznatom po ulozi u filmu “Hail, Caesar!” braće Koen.

"Han Solo: A Star Wars Story", samostalni je film o slavnom protagonisti “Ratova zvezda”, koji će režirati Fil Lord i Kristofer Miler.

Radnja filma odigrava se desetak godina pre događaja koje je publika imala prilike da vidi u filmu "Ratovi zvezda: Nova nada".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...