•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta je za tebe KIDS FEST? - nagradni konkurs

U susret desetom festivalu dečijeg filma, koji počinje u ponedeljak u bioskopu "Vilin Grad", pozivamo decu koja vole da pišu, crtaju i stvaraju da odgovore na pitanje "Šta je za tebe Kids Fest" i učestvuju u nagradnom konkursu.

U bilo kom kreativnom obliku odgovori šta za tebe predstavlja Kids Fest, fotografiši svoj rad i pošalji u inboks stranice bioskopa Vilin Grad, najkasnije do 19. oktobra.

Uz rad nam dostavi podatke (ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon roditelja) i kratak opis svog rada.

Svi pristigli radovi biće objavljeni u posebnom albumu na fejsbuk strani bioskopa, a kreativni tim "Vilinog Grada" odabraće najkreativniji rad.

Ime dobitnika objavićemo 20. oktobra, a nagrada je vaučer od 5000 dinara koji poklanja Credit Agricole Banka.

Deseti Dečiji filmski festival Kids Fest se ove godine odvija pod sloganom “Hajde da gledamo filmove”. Cene karata za bioskopske projekcije na Kids Festu i ove godine su veoma pristupačne, posebno za grupne posete.

Cena individualne ulaznice je 160 za 2D i 260 dinara za 3D filmove, dok je cena za organizovane posete 150, odnosno 250 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad, takođe se mogu rezervisati na sajtu bioskopa, gde se mogu i pogledati detaljnije informacije o filmovima.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...