•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Žarko Laušević i Sergej Trifunović zajedno na filmu

Film “Volja sinovljeva” okupiće najpriznatije srpske glumce, a radnja će biti prožeta emocijama i akcijom.

Novi filmski projekat reditelja Nemanje Ćeranića okupio je velika imena glumačke scene, među kojima su Žarko Laušević, Sergej Trifunović, Svetozar Cvetković, kao i braća Petar i Igor Benčina.

U pitanju je film “Volja sinovljeva”, koji će tokom avgusta biti sniman u Boru. Radi se debitantskom dugometražnom ostvarenju reditelja Nemanje Ćeranića, po scenariju Strahinje Madžarevića, a priča je mešavina srpske poezije, Holivuda i japanskog filma, i do sada nije viđena u srpskoj kinematografiji.

Film je prožet emocijama i akcijom, tema je univerzalna i govori o propadanju i stvaranju civilizacije prelomljenu kroz sudbinu jedne porodice. Gradska banda ubija neposlušne, koji odbijaju da plate veći porez, a vođa izolovane zajednice priprema osvetu.

“Volja sinovljeva” je priča o dobru i zlu od iskona do danas. Radnja se dešava nedugo nakon postapokaliptičnog perioda i podseća pomalo na drugi deo “Pobesnelog Maksa“. Velika je čast u filmu imati veličine poput Žarka Lauševića, Sergeja Trifunovića i Svetozara Cvetkovića – rekao je reditelj.

Ovo je inače prvi put da su Žarko i Sergej u istom filmu.

Glavna uloga poverena je Igoru Benčini, sa kojim je reditelj već ranije sarađivao na kratkom filmu “Soba smrti”, a tu su još i Slavko Labović i Marta Bjelica.

Interesantno je da će jednog od negativaca igrati zvezda iz Amerike Željko Džek Dimić, kojem je moderator bio niko drugi do Al Paćino.

“Volja sinovljeva” biće snimana u Boru i okolini, a premijera bi tebalo da bude u drugoj polovini 2018. godine, možda čak i u Kanu.

Foto: Milena Đorđević, Estock/Stefan Filipovic
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....