•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Radnički je ljubav Niša' večeras na Letnjoj pozornici

Dokumentarni film „Radnički je ljubav Niša“ biće emitovan večeras na Letnjoj pozornici od 22,30 sati. Kako najavljuje organizator očekuje se spektakl uz prisustvo navijača niškog „Reala sa Nišave“, Meraklija. Pre projekcije ovog filma biće emitovan film o poznatoj niškoj muzičkoj grupi „Lutajuća srca“ koji će se emitovati posle dodele nagrada na Filmskim susretima. Ulaz je besplatan za oba filma.

Fudbalski klub Radnički jedan je od retkih klubova u Srbiji koji može da se pohvali dokumentarnim svedočanstvom o svojoj bogatoj istoriji i najslavnijim danima. Zahvaljujući producentu Miodragu Miljkoviću i velikom timu ljudi oko njega, a pre svega po ideji Aleksandra Z. Dimitrijevića, FK Radnički dobio je svoj prvi dokumentarni film pod nazivom „Radnički je ljubav Niša“.

Premijera filma održana je u aprilu ove godine, u bioskopu „Vilin grad“ uz prisustvo sadašnjih igrača, Upravnog odbora, stručnog štaba, legendi kluba i velikog broja navijača koji su došli da pogledaju ostvarenje koje potpisuje produkcijska kuća „Synopsis“.

Ovo filmsko ostvarenje nije samo priča o Radničkom, već i priča o Nišu i o tome kako je povezanost između kluba i grada velika, ali i dalje raste, iz decenije u deceniju i sve je jača.

Već pune 93 godine oni čine neodvojivu celinu i predstavljaju pravi primer lokalpatriotizma i negovanja pravih vrednosti. Nesumnjivo je da je svako ko je pogledao ovaj dokumentarac, barem na trenutak na svojoj koži osetio tu tradiciju, slavu i energiju koja je kružila ne samo oko kluba nego oko čitavog grada. Sa druge strane, svaki pojedinac u timu „Synopsis“-a dao je svoj doprinos u tome da film ispadne što bolji i da što realnije oslikava jednu epohu kroz mnogobrojne scene, snimane na raznim lokacijama i sa različitim sagovornicima. Uloženo je dosta truda i napora da bi se jedno ovakvo istorijsko blago moglo na najbolji način preneti gledalištu. A oni koji do sada nisu imali prilike da pogledaju dokumentarac o „Realu sa Nišave“ moći će to da učine večeras, jer će upravo on zatvoriti 51. Filmske susrete na Letnjoj pozornici, negde oko 22:30 časova.

Ulaz će biti besplatan a očekuje nas sjajan spektakl, uz naravno nezaobilaznu i svuda prisutnu pordšku Meraklija. Dođite večeras da svi zajedno da pogledamo film o Evropskom Radničkom, a onda svi na Čair, da pomognemo da se ti slavni dani što pre vrate.

Website:gradjanin.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....