•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

`Wet Hot American Summer´ vraća se kao serija

Nakon 13 godina kultnog statusa Wet Hot American Summer vratiće se kao serija. Adaptacija je zamišljena kao prequel filmu, a trebalo bi biti snimljeno 10 epizoda. Netflixu je plan, kao i u slučaju Arrested Developmenta, svaku epizodu posvetiti jednom liku.

Film, u režiji Davida Waina, zapravo je parodija teen-komedija. Radnja je smeštena u kamp Firewood, 1981. godine, na zadnji dan leta, kada svi shvate da im je to zadnja prilika za sexy time.

Producenti David Wain i Michael Showalter pokušaće da okupe staru glumačku postavu, mada to znači da će tinejdžere glumiti 40-godišnjaci. U originalu su glumili Bradley Cooper, Amy Poehler, Elizabeth Banks, Paul Rudd, Molly Shannon, Janeane Garofalo, Christopher Meloni, Michael Ian Black, David Hyde Pierce, Joe Lo Truglio... Niko se od njih za sada nije oglasio, pa se ne zna ko bi mogao reprizirati ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu