•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ćerka Pola Vokera u nastavku Paklenih ulica?

Glumac Vin Dizel je nedavno govorio o mogućnosti da se u novom nastavku “Paklenih ulica” pojavi i ćerka preminulog Pola Vokera.

U razgovoru za “E! News’ Daily Pop”, glumac je naveo da postoji mogućnost za tako nešto.

“Dozvolite mi samo, bez odavanja svih tajni “Paklenih ulica 10″. Recimo samo da ništa nije isključeno”, zagonetan je bio Vin Dizel.

Podsetimo, Pol Voker, koji je bio zvezda filma “Paklene ulice”, poginuo je 2013. godine. On je podlegao povredama nakon saobraćajne nesreće.

“Kada se tragedija dogodila davne 2013. godine, prekinuli smo snimanje “Paklenih ulica 7″ otprilike na pet meseci jer smo razmišljali šta ćemo, dok tugujemo. Na ličnom nivou započeli smo ovu franšizu zajedno. Zajedno s nama započelii smo franšizu, a osnovali smo i bratstvo. Naše bratstvo će nadživeti franšizu”, rekao je Dizel, koji će svoju ćerkicu Polin nazvao upravo po Polu Vokeru.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...