•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čaning Tatum svojom golom fotografijom srušio internet

Američki glumac, 39-godišnji Čaning Tatum, oduševio je više od 17 miliona pratioca na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u potpunosti razgolićen.

Naime, zvezda filmova 'Čarobni Mike' i 'Step Up', zbog izgubljene opklade, bio je prisiljen da objavi fotografiju koja je u kratkom vremenu skupila pregršt lajkova i komentara oduševljenih obožavaoca.

"Izgubio sam igru od Džesi.. Gubitnik, (ja), sam morao objaviti fotografiju koju je odabrala druga osoba, Džesika u ovom slučaju. Nikad više neću igrati s njom", napisao je glumac ispod fotografije na kojoj, ispod mlaza vode, pozira u potpunosti go.

Fotografija je u rekordnom vremenu skupila mnoštvo lajkova i komplimenata među kojima je bio i onaj manekenke Olivie Kulpo. 'Mislim da si upravo srušio internet', napisala je 26-godišnjakinja. Krivac za fotografiju, pevačica Džesi Džej, koja je ujedno i glumčeva nova devojka, kratko je prokomentarisala ispod objave: "Dobrota leži u deljenju".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu