•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čarli Hanam pretrpeo ozbiljnu povredu kičme

Glumac, Čarli Hanam pretrpeo je ozbiljnu povredu kičme dok je snimao svoj poslednji film, "Pobunjeni mesec". Bivši glumac "Sinova anarhije" rekao je da bi moglo potrajati i do dve godine da se potpuno zaleči od povrede. "Pobunjeni mesec" je nadolazeći Netflixov naučno-fantastični film režisera Zeka Snajdera.

Tokom novog intervjua za "The Hollywood Reporter", Hanam je otkrio da se nije osećao sjajno dok je hodao crvenim tepihom za svoju novu seriju, "Šantaram". Događaj se dogodio kratko nakon što je završio rad na "Pobunjenom mesecu". Onda se opet povredio dok je snimao novi film.

"Imam potpuno eksplodirane S1 i S2 koje su širom otvorene, sto odsto dehidrirane", rekao je Hanam, govoreći o povredama koje zahvataju kukove i područje prepona [S1] i zadnju stranu bedara [S2].

"Trebaće dve godine da zaceli, a ja imam 40 odsto puknuća na ligamentu s desne strane koji mi drži kičmu na mestu" objasnio je glumac.

Iako su izvori povreda ozbiljni, Hanam ne dopušta da ga to optereti.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...