•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Časni sudija (Your Honor): Izraelska krimi serija koju nećete moći da prestanete da gledate

Nova izraelska serija Časni sudija (Your Honor), opisana kao mračna i moralno kompleskna drama, stigla je na Pickbox NOW. Hvaljena krimi serija osvojila je glavnu nagradu na francuskom festivalu „Series Mania“.

Tvorci ove napete serije su Ron Ninio i Šlomo Mašijah, a obe sezone su dostupne na Pickbox NOW. Idealna je za serijske zavisnike - nećete moći da prestanete da je gledate!

AUTOMOBILSKA NESREĆA KOJA ĆE PROMENITI SVE

Život briljantnog sudije Miše Alkobija kreće se u dobrom pravcu, a unapređenje ga čeka iza ugla. Ali sve se to promeni kad njegov sin, tinejdžer Šai, izazove automobilsku nesreću i pobegne sa mesta zločina.

Miša se sprema da preda svog sina vlastima, ali sazna da je žrtva glavni mafijaš i član krimi porodice koja sama nameće svoj sistem pravde. Nesreća će ih odvesti u igru laži, prevara i nemogućih izbora.

AMERIČKI RIMEJK

Napeta i zanimljiva izraelska serija osvojila je svet, zato ne čudi što se upravo snima i američka verzija u produkciji Showtimea, sa Brajanom Kranstonom (Breaking Bad) u glavnoj ulozi.

Obe sezone krimi serije Časni sudija (Your Honor) gledajte odmah na Pickbox NOWprvu epizodu prve sezone gledajte potpuno besplatno. Potrebna je samo registracija bez unosa podataka za plaćanje.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila