•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Četiri dana nakon operacije Angelina Jolie već je radila

Nakon što je uklonila obe dojke zbog velike šanse za dobijanje tumora, Angelina Jolie ni u jednom trenutku nije pala u depresiju. Lekarka koja joj je uklonila dojke, dr. Kristi Funk rekla je da je samo četiri dana nakon operacije došla posetiti slavnu glumicu i ugodno se iznenadila.

“Angelina je bila odlično raspoložena, a dva zida njene radne sobe bila su puna skica i nekih tekstova za novi projekat” – rekla je za časopis “Los Angeles” lekarka koja je uspešno izašla na kraj i sa rakom dojke Sheryl Crowe.

Tek nakon operacije lekarka je priznala da nije shvatila zašto slavna glumica želi svoju bol podeliti sa svetom.

“Angelina važi za najlepšu ženu na sveta. Nisam razumela zašto to želi dati u medije. Zašto bi celom svetu priznala da više nema te simbole ženstvenosti i seksualnosti? Sada vidim, htela je ohrabriti druge žene, pokazati da se bolest događa svakome, pa i njoj! Svojim činom želela je pokazati svim ženama da se moraju boriti za svoj život” – kaže Funk.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....