•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Četiri ruže" u Crnoj Gori od 9. januara

Krimi drama „Četiri ruže“ premijerno će u Crnoj Gori biti prikazana 9. januara 2020. godine u Kulturnom centru Bar od 19.00 uz prisustvo autorske i glumačke ekipe filma.

Kulturni centar Bar posle dugogodišnje pauze pokreće rad bioskopa upravo sa crnogorskom filmskom premijerom „Četiri ruže“ u režiji rođenog Baranina Vasilija Nikitovića. Reditelj će se pred barskom publikom pojaviti u društvu glumaca – Borisa Milivojevića, Sonje Kolačarić, Milutina Miloševića, Marte Milosavljević, Jelene Jokić, Tare Toševski i Miljane Popović.

Kroz „Četiri ruže“ pratimo jednog običnog čoveka koga je noćna džungla velikog grada privukla svojim čarima i porocima. Njegova sudbina isprepletena je sa nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života Beograda, a otkriće nam dileme i ideje sa kojima se svaki čovek susretne pre ili kasnije.

„Krenulo se od početne ideje o noćnom životu, jer on u sebi istovremeno nosi i privlačnost i opasnost, što je jedan paradoks u kome se danas nalazi čitav svet. Film je pun šokantnih prizora, preokreta i različitih emocija kroz koje ja oslikavam trenutak koji živimo i poručujem da treba biti hrabar i optimističan, bez obzira na to koliko nam realnost izgleda teško. Naše ruže, koje su prelepe, opojne i mirisne, istovremeno nose i trnje, a takav je valjda i život" kaže o svom rediteljskom prvencu reditelj Vasilije Nikitović.

Glumačku postavu predvode Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Miloš Samolov, Nada Macanković, Dragana Dabović, Milutin Milošević, Gordan Kičić, Sonja Kolačarić. U ulozi četiri ruže su: Marta Milosavljević, Jelena Jokić, Tara Toševski i Miljana Popović.

Posebnu ulogu u filmu ima muzika koja je prema rečima autora često i sama režirala pojedine scene u filmu. Na soundtrack-u se posebno izdvajaju numere „Seti se“ (The Kuguars), „Klizavi prstići“ (Maraya), „Ljubav“ i „Poslije nas“ (Pavel), „Sutra“ (Lollobrigida) „Duge donje gaće“ (Rambo Amadeus), „Midnight Walk“ (Kal), „Ti mi se tako sviđaš“ (SevdahBaby & Djixx vs Jakarta), „Ja i moj pitbul“ (The Glissers), a sve pesme se mogu preslušati preko linka: https://cetiriruze.com/muzika-iz-filma-4-ruze/

Pored Kulturnog centra Bar „Četiri ruže“ će od 9. januara biti i na redovnom bioskopskom repertoaru u bioskopima Cineplexx Podgorica, Cadmus Cineplex Budva, Cinema 213 Nikšić.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...