•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čistunac (Pure): Nova krimi serija inspirisana jezivim istinitim događajima stiže na Pickbox NOW

Nova kanadska krimi serija Pure na Pickbox NOW stiže 22. januara! Inspirisana istinitim događajima, ova dramska serija oduševiće vas ludom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima.

INSPIRISANA ISTINITIM DOGAĐAJIMA

Inspirisana istinitim događajima, serija Čistunac se vrti oko mreže organizovanog kriminala i šverca kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smeštena u fiktivni grad Antioh u Ontariju, gde pratimo novoizabranog menonitskog sveštenika Nou Fanka, koga glumi izvrsni kanadski glumac Rajan Robins.

Noa želi da reši problem problem trgovine drogom u svojoj zajednici, i izda svog prijatelja policiji. Ali, umesto da reše problem, Noina dela ga odvedu u suprotnom smeru. Naime, vođa mafije Ilaj Fos postavi mu ultimatum – da bi zaštitio svoju porodicu, mora da se uključi u ilegalne operacije. Njegova verovanja i principi biće na probi na svakom koraku.

U ostalim ulogama su A. Dž. Bakli, Piter Auterbridž, Aleks Pakston-Bizli i Rozi Perez.

KANADSKA ČISTA HEMIJA

Savršena kombinacija drame, krimića, droge, moralnih problema i kompleksnih likova, dramska serija Čistunac neće vas ostaviti ravnodušnim. Neki je nazivaju kanadskom Čistom hemijom, ali svi se slažu u činjenici da je ovo jedna od najboljih novih kanadskih serija.

Ne propustite krimi seriju Čistunac na Pickbox NOW od 22. januara!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....