•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuveni sitcom "Prijatelji" mogao bi dobiti još jednu specijalnu epizodu

Svih šest glumaca gledanog sitcoma "Prijatelji" razmatraju snimanje još jedne specijalne epizode ove serije kako bi imali priliku da se ponovo druže. Hollywood Reporter i Variety tvrde da će se ovaj poseban program prikazati na novoj streaming platformi HBO Max.

Međutim, iz HBO-a kažu da ovo ipak ne predstavlja ​​potpuno oživljavanje hit sitcoma koji je verne gledaoce držao zakovanim za TV ekrane od 1994. do 2004. godine.

HBO Max je za 425 miliona dolara otkupio prava za prikazivanje svih deset sezona "Prijatelja", koje bi trebalo početi u aprilu 2020. godine. Prava na prikazivanje serije će se preneti na HBO Max sa Netflixa.

Jennifer Aniston, koja je glumila Rachel, nedavno se pridružila Instagramu i privukla je gotovo pet miliona pratilaca za samo 12 sati nakon što je objavila selfie zajedno sa zvezdama Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom, Matthewom Perryjem i Davidom Schwimmerom.

Ona je u međuvremenu gostujući u talk showu Ellen DeGeneres kazala da ova ekipa radi zajedno na novim projektima, ali iz HBO Maxa nisu želeli da komentarišu ove navode, prenosi Sky News.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu