•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šefovi Top Geara planiraju velike promene nakon odlaska Chrisa Evansa

Britanska TV kuća BBC planira velike promene automobilističke emisije Top Gear nakon pada gledanosti i odlaska voditelja Chrisa Evansa.

U dokumentu do kojeg su došli novinari britanskog Telegrapha se navodi da šefovi planiraju da promene osoblje, format i stil emisije u svrhu povećanja gledanosti. Oni traže i novog producenta, koji "mora biti sposoban da kontroliše svoje emocije i nosi se s pritiskom".

Uspešan kandidat bi trebao imati sposobnost da "kreira viziju i inspiriše druge da je realizuju bez obzira na okolnosti" i da "proaktivno nudi konstruktivne povratne informacije drugima".

Šefovi BBC-ja planiraju da odustanu i od popularnih Božićnih specijala.

Plan je da se s emitovanjem novih epizoda počne na proleće sledeće godine, kada je TV publika veća nego tokom leta.

Evans je doveden kao zamena za Jeremyja Clarksona, ali je napustio emisiju nakon što je broj gledaoca pao na samo 1,9 miliona.

"Napuštam Top Gear. Dao sam sve od sebe, ali to nekad nije dovoljno. Tim je briljantan, želim im sve nabolje", napisao je Evans na Twitteru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...