•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šesti nastavak Terminatora film 2019. godine?

Glumac Arnold Švarceneger predstavio je u Las Vegasu zajedno s glumicom Lindom Hamilton šesti deo serijala o čuvenom robotu "Terminator: Dark Fate" (Terminator: Mračna sudbina) u kojem oboje igraju, 35 godina od prvog filma.

"Baš sam srećan što sve ponovo srećemo. Cela ekipa je opet na okupu", rekao je 71-godišnji glumac na skupu o filmskoj industriji.

Novi nastavak Terminatora treba da izađe u novembru 2019. godine, a mnogi u industriji filma u SAD to smatraju glavnim događajem za ovu godinu.

Film je režirao Tim Miler, ali u produkciji Džejmsa Kamerona, kreatora sage o Terminatoru koji je ušao u istoriju kinematografije.

U šestom delu Terminatora, Linda Hamilton koja sada ima 62 godine i dalje glumi Saru Konor, koja postaje šef pokreta otpora ljudi protiv robota.

Prvi deo tog akcionog i naučnofantastičnog filma snimljen je 1984. godine, po scenariju i u režiji Džejmsa Kamerona, kojem je to bio proboj među zvezde.

Film, s Lindom Hamilton, Majklom Binom i Švarcenegerom u ulozi nemilosrdnog robota-ubice iz budućnosti, bio je napravljen s malim budžetom i koštao je 6,4 miliona dolara, ali je širom sveta zaradio 78 miliona dolara.

Švarcenegeru je to tada bila druga značajna uloga u karijeri posle "Konana Varvarina" (1982).

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...