•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šokantno priznanje Denisa Kvejda: Zbog kokaina sam video svoju smrt!

Denis Kvejd je progovorio o životu u paklu droge. Slavni glumac kaže da je uživao u narkoticima sedamdesetih godina i da je tada video svoj kraj.

“Video sam belu svetlost. Video sam kako umirem za najviše pet godina ili gubim sve za šta sam ikad radio. Tada sam se prijavio na odvikavanje za 28 dana i radio sve što se od mene tražilo”, iskreno je rekao glumac, koji je nakon zavisnosti i borbe sa poremećajem u ishrani stao na svoje noge i posvetio se karijeri, koja je krenula uzlaznom putanjom.

“Nakon toga nisam pio ni pušio travu deset godina, ali kokain me je uvek privlačio”, iskren je Kvejd.

Osim zavisnosti, Denisa je mučio i razvod s Meg Rajan, s kojom se venčao 1991. U braku su bili deset godina i imaju sina Džeka, a šuškalo se da ga je glumica prevarila s Raselom Krouom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...