•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Blake Lively?

Blejk Kristina Lajvli (rođena 25. avgusta 1987. u Los Anđelesu, Kalifornija) je američka glumica. Najpoznatija je po ulozi Serene van der Vudsen u TV seriji Gossip Girl.

Lajvli započinje glumačku karijeru 1998. u filmu Peskar, koji je režirao njen otac. 2005. glumi Bridžit u filmu Sestre po farmerkama koji joj donosi nominaciju u takmičenju Teen Choice Awards. 2008. glumi u drugom delu filma Sestre po farmerkama 2.

Lajvli 2006. glumi u filmu Accepted, a nakon toga imala je i par manjih uloga.

Blejk je najmlađa ćerka Elejn i Ernija Lajvli koji se takođe bave glumom. Ima dve sestre, Lori i Robin, i dva brata, Erika i Džejsona koji su takođe povezani sa glumom. Lajvli je išla u srednju školu u Burbanku gde je bila član hora, navijačica i predsednica razreda.

Lajvli je od 2004. do 2007. bila je u vezi sa prijateljem iz detinjstva Keli Blatsom. Kasnije 2007. govorilo se da se Lajvli zabavlja sa kolegom iz serije Gossip Girl. Njena veza sa kolegom Penom Badžli poznata je od maja 2008. nakon što je par fotografisan na putovanju u Meksiku. Njihova veza je trajala 4 godine.

Godine 2012. se udala za kanadskog glumca Rajana Rejnoldsa.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...