•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa J.K. Simmonsom?

J.K. Simmons je uspešan televizijski, pozorišni i filmski glumac.

Glumio je u Spider Man trilogiji i filmovima Hidalgo, The Ladykillers, The Mexican, Off the Map, Burn After Reading, nedavno u The Words, The Music Never Stopped, Jennifer's Body, Extract, The Vicious Kind, I Love You Man, a najpoznatiji je po ulozi u hit komediji Juno.

Uskoro ćemo ga videti u Labor Day, The Reluctant Professor, Mured of a Cat, Breakpoint i Whiplash. Na malim ekranima smo ga gledali u serijama The Closer, Oz, Law & Order, Parks and Recreation i Men at Work, a u pozorištu u Guys and Dolls, Laughter on the 23rd Floor, A Change in the Heir, Peter Pan i A Few Good Men.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...