•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Joaquin-om Phoenix-om?

Joaquin Phoenix je glumac sa nominacijom za nagradu Oskar, u 2012. snimio je tri nova filma. Film THE MASTER, novi film Džejmsa Greja sa Marion Kotilard i UNTITLED SPIKE JONZE PROJECT.

Hoakin je rođen u Portoriku, a počeo je da glumi kao dečak u nizu popularnih serija kao što su Hill Street Blues, The Fall GuY, Murder, She Wrote i Morningstar/Eveningstar, a prvu filmsku ulogu ostvario je u filmu SPACECAMP. Usledili su filmovi RUSSKIES, PARENTHOOD, TO DIE FOR, INVENTING THE ABBOTTS, U-TURN, RETURN TO PARADISE, CLAY PIGEONS i Džoel Šumaherov mračni triler 8MM. Godina 2000., bila je sjajna godina za Feniksa koji je glumio u tri vrlo različita filma, zaradivši prvu nominaciju za nagradu Oskar i niz drugih nominacija i nagrada u ulozi cara Komoda u Skotovom hitu GLADIATOR. Usledio je Kaufmanov, za Oskar nominovan, QUILLS u kome glumi sa Kejt Vinslet i Džefrijem Rašom i za koji je osvojio nagradu Broadcast Film Critics Award za najbolju sporednu ulogu. Iste godine uz postavu koju su činili Mark Valberg, Džejms Kan, Fej Danavej, Elen Burnstin i Šarliz Teron glumio je u filmu THE YARDS.

Usledila je uloga u M. Najt Šajamalanovom filmu SIGNS i gotičkom trileru istog reditelja THE VILLAGE. Bio je Kenai u Diznijevom animiranom filmu BROTHER BEAR, a zatim je glumio u romantičnoj drami IT'S ALL ABOUT LOVE, crnoj komediji BUFFALO SOLDIERS, drami LADDER 49 i Teri Džordžovom filmu HOTEL RWANDA. U ulozi Džonija Keša je oduševio 2006. (uz Riz Viterspun) u filmu WALK THE LINE. Osvojio je drugu nominaciju za Oskar i Zlatni globus i nominacije za nagrade BAFTA, SAG, BFCA i Chicago Film Critics Award. Sledeće godine je snimio WE OWN THE NIGHT, RESERVATION ROAD i TWO LOVERS, a 2008. je glumio u filmu I'M STILL HERE, koji je režirao njegov šurak Kejsi Aflek. Feniks je i aktivista koji podupire rad brojnih dobrotvornih i humanitarnih udrženja, uključujući Amnesty International, The Art of Elysium, HEART i The Peace Alliance, a u Odboru je zadužbine The Lunchbox Fund.

Feniks je bio narator u filmu EARTHLINGS FOR NATION EARTH, dokumentarnom filmu o zlostavljanju životinja na životinjskim farmama, farmama štenaca, u industriji i naučnim istraživanjima.

U 2005., je primio Humanitarian Award na filmskom festivalu u San Diegu za rad i doprinos na filmu EARTHLINGS. Bio je narator i u filmu I'M STILL HERE: REAL DIARIES OF YOUNG PEOPLE WHO LIVED DURING THE HOLOCAUST, a režirao je muzičke spotove za Ringside, She Wants Revenge, People in Planes, Arckid, Albert Hammond, Jr i the Silversun Pickups.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....