•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Robertom De Nirom?

Robert De Niro započeo je svoju bogatu glumačku karijeru u filmu Brajana de Palme The Wedding Party 1969. godine. Do 1973. je već osvojio nagrade zahvaljujući svojoj odličnoj glumi u filmovima Bang the Drum Slowly i Mean Streets.

De Niro je 1974. godine dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu u Kumu II, a 1980. je osvojio svog drugog Oskara za najboljeg glumca u Skorsezeovom Raging Bull. De Niro je takođe bio nominovan za Oskara za svoj rad u četiri filma: Taxi Driver, The Deer Hunter, Awakenings i Cape Fear, a tokom svoje karijere je osvojio mnogo nagrada. Ove godine smo ga gledali u filmovima Malavita, The Big Wedding, Grudge Match, a nedavno je nastupao u filmovima The Killer Elite, New Year's Eve, Limitless, Little Fockers, Manuale d'amore 3, Stone, Machete. Takođe je imao uloge u odličnim filmovima poput The Last Tycoon, 1900, True Confessions, Falling in Love, Once Upon a Time in America, King of Comedy, New York, New York, Goodfellas i Casino, itd.

Reditelj je filmova A Bronx Tale i The Good Shepherd. De Niro se ponosi napretkom svoje produkcijske kuće „Trajbeka“ , s kojom je producirao više od 30 filmskih i televizijskih projekata, i filmskim centrom „Trajbeka“ koji je osnovao s Džejn Rozental 1988. godine, i Trajbeka filmskim festivalom koji je osnovao sa Rozentalovom i Krejgom Hatkofom 2001. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila