•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Steve Guttenbergom?

Glumac popularan po beskrajnin nastavcima filma „Police Academy“ (zašto još nemamo bljutavi rimejk ovog filma? Halo? Producenti?), ali i po filmovima „The Boys from Brazil“ (1978), „The Day After“ (1983), „The Cocoon“ (1985) „Three Men and a Baby“ (1987), nestao je devedestih, pa deset godina nakon njih, pa i ovu jednu nakon svih njih.

Šta se sa njim desilo? Kuda se on denuo?

Steve Gutenberg otišao je na TV, sa sporadičnim pojavljivanjem po raznim serijama sumnjivog kvaliteta, a uskoro se može pojaviti u nastavku, trećem delu dosadnih priča o trojici muškaraca i njihovom detetu nekakvom „Three Men and a Bride.“ Da li će se onda ljudi setiti njega? Ne, neće sigurno. A i kako mogu kada je igrao u filmu koji se zove „Hajdi 4 deo“?

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...