•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta je to Gerardu Butleru sexy na ženama?

Sve zainteresovane dame, dobro načuljite uši.

Jedan od holivudskih frajera, za kojeg ne bi imale apsolutno ništa protiv da nas pozove na izlazak, upravo je otkrio što mu je na ženama jako sexy, a u pitanju nisu ni grudi, ni duge noge ni oblikovana pozadina.

"Volim žene koje imaju vlastiti modni stil. Bez obzira na to koliko on jednostavan bio, ali da možeš reći da žena to jednostavno zna nositi. Ponekad kad idem na dodele, sve mi se to čini poput velike gnjavaže. Onda me tamo dočekaju dotjerane žene s lijepom kosom, šminkom i elegantnim haljinama i one izgledaju tako lepo i sexy", otkrio je Gerard za InStyle.

"Žena u koju ću se ja zaljubiti je ona koje će izgledati odlično i u večernjoj haljini, ali i u farmerkama, običnoj majici i sandalama. To je moj tip cure."

Trenutno, Gerard je u vezi sa nepoznatom devojkom, s kojom je ove nededelje uhvaćen na romantičnoj večeri u sushi baru u Los Angelesu, a noć pre i na košarkaškoj utakmici. Možda joj ne znamo ime, ali barem znamo čime ga je osvojila.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu