•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta raditi kada pravog odgovora nema? Film 'Rat' u bioskopima

Reditelje Tobias Lindholm čuven po filmu Lov (Hunt) nam donosi film o ljudskim izborima i bezizlaznim situacijama koje donosi rat u Avganistanu – film Rat.

Rat nije politički film, ovo je film koji redefiniše shvatanje rata u 21. veku, u kojem je mala razlika izmedju civila i vojnika i u kojem ne postoji jasno bojno polje. Jedan humanitarni prikaz vojnika koji su pod uticajem borbe u kojoj su se našli.

Poznat po ulozi Jurona Grejdžoja iz poznate televizijske serije Igra prestola, Pilu Azbek igra komandira čete Klauza M. Pedersena, koji je zajedno sa svojim ljudima stacioniran u avganistanskoj pokrajini. U međuvremenu, Klauzova supruga, Marija, pokušava da održi svakodnevni život u Danskoj, zajedno sa mužem u ratu i troje dece, kojima nedostaje otac. Tokom rutinske misije, u kojoj se vojnici nađu u unakrsnoj vatri, Klauz donosi odluku koja ima posledice po njega i njegovu porodicu, a sve to kako bi spasio svoje ljude.

Kritičari ga opisuju kao kompleksan film koji postavlja jedno jednostavno pitanje: „šta raditi kada pravog odgovora nema?“

U filmu Rat, koji će se naći u bioskopima širom Srbije od 16. juna, pored Pilua Azbega možete videti i Tuvu Novt, poznatu po drami Jedi, moli, voli i Dara Salima iz epske avanture Bogovi i kraljevi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...