•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta se desilo slavnom glumcu Džoniju Depu

Holivudski glumac Džoni Dep (Johnny Depp) nedavno je gostovao u Rusiji, gde je održao nekoliko koncerata i družio sa svojim fanovima. Ipak, fotografije koje su u međuvremenu osvanule na društvenim mrežama podstakle su glasine da je glumac bolestan.

Na fotografijama nastalim u hotelu "Četiri godišnja doba" u Sankt Peterburgu Dep deluje vrlo bledo i mršavo.

Zato ne čudi što su društvene mreže ubrzo preplavili komentari njegovih fanova, koji su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje.

Glumac je sa svojim bendom nastupio u sredu, a dva dana ranije gostovali su i u Moskvi.

Inače, prema pisanju lista ''Komsomolska pravda'', Dep je prilikom susreta sa svojim moskovskim fanovima inkasirao 40.000 dolara, naplaćujući svaki susret po 1.000 dolara.

On je kao glumac s najvećom godišnjom zaradom od 75 miliona dolara 2012. godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...