•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta su praznici bez sladunjavih filmova?

Začinjeni romantikom, svetlucavim lampicama i ukrasima, porodičnim okupljanjima, ljubavnim avanturama, s ponekom pahuljom snega i idiličnom atmosferom, uz mirisne kolače i toplotu sveća.

Sve su to rekviziti i kulise za maraton božićnih filmova. I to onih slatkastih, zbog kojih vam stoji knedla u grlu, a suzica krene. A kad u film uskoči i Deda Mraz, zgodni ili nezgodni, pa svi zajedno stvore čaroliju Božića – imate savršen sladunjavi božićni film ili čak više od 45 njih i to samo na Pickboxu.

A svi želimo pravu božićnu atmosferu. Uz okićenu jelku, topli napitak, ćebence, i prave božićne filmove - poput filma Čudo na Menhetnu sa Doris Roberts u glavnoj ulozi, koji priča priču o igračkama koje podstiču maštu i kreativnost, a koje svako dete treba da dobije ispod jelke.
Za one koje praznici više rastužuju nego što ih raduju, film Božićna zamena je idealna razonoda i nada da i najtužnije priče mogu da imaju „hepi end“, dok se u gurmanskom Božiću možete osladiti filmom Božićni kolači.

Neke prošle praznične priče i prisećanja na stara vremena gledaćemo u Kristininom Božić iz prošlosti, a za pravu prazničnu belu idilu provozaćemo se sa Ešli i Dešom kroz avanturu Zabeleo je sneg.

Pickbox vam nudi još četrdesetak razloga da ostanete u toplom domu i gledate najemotivnije božićne filmove. Sve što želim za Božić, Dragi Deda Mraze, Anđeli i ukrasi, Snežna nevesta, Čarobna čarapa, Otkaži Božić, Drvo želja... I mnoge druge praznične naslove nađite na Pickbox samostalnoj usluzi.

Pickbox vam želi čarobne, emotivne i nezaboravne praznike! Uz celodnevno gledanje božićnih filmova!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...