•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta sve treba učiniti da bi ste postali deo porodice pogledajte u hororu "Ready or Not"

Stigao je prvi trailer za misteriozni i humoristički horor "Ready or Not" koji donosi najopasniju igru skrivača sa Samarom Weaving u glavnoj ulozi.

"Postoji još jedna stvar koju moraš uraditi i onda zvanično postaješ deo porodice", govori u traileru Mark O'Brien u ulozi Alexa Le Domasa svojoj mladi Grace koju glumi Weaving.

Potom počinje krvava igra skrivača, a sve što Grace mora uraditi jeste ne dozvoliti da je iko pronađe. Kako se navodi u opisu filma, njena prva bračna noć dobiće zlokoban zaokret kada je Le Domasi prisile da bude deo zastrašujuće igre.

Ovaj horor sa primesama komedije režirali su Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett prema scenariju koji su napisali Guy Busick i Ryan Murphy.

Pored Weaving i O'Briena, uloge u filmu ostvarili su i Andie MacDowell, Adam Brody, Henry Czerny, Nicky Guadagni, Melanie Scrofano, Kristen Bruun i mnogi drugi.

Premijera "Ready or Not" zakazana je za 23. avgust ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...