•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ŽAN RENO I RUBI ROUS U AKCIONOM TRILERU “THE DOORMAN“ OD 5. NOVEMBRA U BIOSKOPIMA

Prvi put, posle duže pauze, nakon što su bioskopske sale otvorile vrata svojim posetiocima, na njihovom platnu prikazaće se najnoviji akcioni triler „THE DOORMAN“ – u kom glavne uloge tumače ŽAN RENO i RUBI ROUS.

Veteran francuske filmske scene Reno i mlada glumica poznata po ulozi u planetarno popularnoj seriji "Narandžasta je nova crna" Rousi, našli su se u najnovijem akcionom trileru japanskog reditelja Rjuheja Kitamura, koji ćemo imati prilike da pogledamo u domaćim bioskopima od 5. novembra.

Film prati život jedne devojke, dobro istreniranog vojnika koja će se naći na putu bande lopova, čiji je predvodnik, ni manje ni više do legendarni francuski glumac Žan Reno.

Po povrtaku iz borbe, Ali (Rubi Rous) počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom. Njenu novu, trivijalnu svakodnevicu, narušiće lopovi koji su odlučili da napadnu tu porodicu, ne bi li pronašli jednu umetničku dragocenost sakrivenu u njihovom stanu. Devojka Ali je jedina osoba koja ih u tome može sprečiti.

U ulozi negativnog protagoniste Viktora našao se Žan Reno, a za lik koji tumači kaže da je u pitanju čovek koji želi da ostvari svoj san, ali naravno, ne ide pravim, onim težim putem, do ostavrenja istog.

„Moj junak kao da je došao iz prošlosti. On je u duši umetnik, a ne plaćeni ubica. Njegovi postupci nisu potkrepljeni novcem, već on dela radi ostavrenja svog sna, ali naravno, ne ostvaruje taj san na pravi način“, rekao je Reno u jednom od intervjua.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...