•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Žarko Laušević se vratio glumi u okviru humanitarnog projekta

Glumac Žarko Laušević pristao je da se posle 15 godina vrati osnovnoj profesiji.

U okviru humanitarnog projekta “Pjesme koje vide”, namenjenom slabovidim osobama, Laušević je sa glumicom Lorom Orlović recitovao pesme sa CD-a “Amarant ili o beskrajnoj ljubavi”, koji je nedavno objavljen.

Lora je za „Blic“ ispričala da je Žarko na nju ostavio snažan utisak.

"Lauš je prihvatio da glumi, doduše samo svojim glasom, u projektu koji je humanitarnog karaktera i koji je namenjen slabovidim osobama. Upoznala sam ga u Njujorku, u studiju “Bombastik” producenta Roka Đokovića. Ostavio je na mene jak utisak, zrači unutrašnjom toplinom, pravi je čovek “Down on Earth”, što bi rekli Amerikanci". priča Orlovićeva.

Ona dodaje da je Laušević veoma skroman.

"To je bio period posle velikog uspeha njegove autobiografske knjige u Srbiji. Bio je veoma ponosan na to, ali se nije razmetao. On je realan i veoma je posvećen umetnosti.

Proveli smo divne trenutke radeći na ovom projektu i u razgovorima o umetnosti. Imala sam utisak da je Žarko veoma dobro obavešten o stvarima koje se dešavaju u našoj zemlji, sa mnogim prijateljima, glumcima je i danas u kontaktu preko interneta. Zajednička nam je želja bila da uradimo nešto od srca, besplatno, kako bismo pomogli onima kojima je projekat namenjen", kaže Orlović.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...