•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Željko Bebek nakon 25 godina samostalno u Nišu

Presek bogate muzičke karijere, kako iz solo karijere ali i neizostavne hitove legendarne grupe "Bijelo dugme" publika u Nišu moći će da čuje u petak 26. jula od 21 sat na samostalnom koncertu Željka Bebeka u dvorištu Univerziteta.

Publika će na koncertu čuti hitove iz Bebekove solo karijere, ali i neizostavne hitove grupe "Bijelo dugme" sa kojim ovaj umetnik snimio čak osam studijskih albuma.

Bebek u Niš sa svojim rok bendom

Pred svoj veliki samostalni nastup u Nišu, Željko Bebek ne krije oduševljenje:

"Drago mi je što ću nakon 25 godina, ovoga puta u pratnji svog rok benda, ponovo nastupiti u Nišu. Želim da otpevam što više pesama i da podsetim publiku na svoj bogat muzički opus i nadam se da će moj koncert biti pun emocija i energije koju niška publika uvek dobro prihvati."

Ulaznice za ovaj muzički spekakl su u pretprodaji i mogu se kupiti po ceni od 1000 dinara u Beer bar-u "Ministarstvo" (ulica Vojvode Vuka 12 - iza Doma Vojske) kao i u muzičkoj radnji "Vintage Shop" (Davidova 9 - iza MCDonalds'a).

Željko Bebek je pred niškom publikom nedavno nastupio i na niškom "Evergreen festivalu" dok će samostalni koncert sa svojim bendom održati nakon 25 godina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu