•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Život piše najzanimljivije scenarije - Informativni i zabavni sadržaj kroz dokumentarne serije na Pickbox NOW

Dokumentarne emisije su izvor korisnih informacija, zabave i otkrivanja novih svetova koje možda nikad nećemo upoznati iz prve ruke. Pickbox NOW je pripremio razne edukativne dokumentarne serije i filmove, kako iz Hrvatske, tako i iz svih delova sveta. Ovih dana su nam dokumentarci jedan od prozora u svet, pa vredi podsetiti da je Pickbox NOW besplatan i neograničen za celu regiju. Trenutno je besplatan i u sklopu SBB-a i na Telekomu Srbija.

  • Robert Knjaz: Hrvatski velikani i Najveće svetske fešte

Hvaljeni dokumentarno-zabavni serijal Hrvatski velikani scenariste, režisera i voditelja Roberta Knjaza dostupan je na Pickbox NOW. Tokom dve sezone ove pametne i dinamične serije, na zanimljiv način su prikazane činjenice o hrvatskim velikanima poput bana Josipa Jelačića, kompozitora Vatroslava Lisinskog i vajara Ivana Meštrovića.

Urnebesan putopisni dokumentarni serijal Najveće svetske fešte (Najveće svjetske fešte) režisera Roberta Knjaza pokazaće nam kako se slavi širom sveta. Svaka fešta na koju nas vodi Knjaz suluda je i originalna! Neke od popularnih svetskih slavlja koje imamo prilike da vidimo su Dan svetog Patrika u Dablinu, svetsko prvenstvo u bradama i brkovima u Belgiji, ali i legendarne Magareće trke u Tribunju.

  • A kuda na odmor?

Britanska dokumentarna serija Odredišta (Getaways) otkriće vam sve o tome kuda ići na putovanje i šta raditi na zanimljivim mestima za odmor. Neke od zemalja koje ćemo posetiti su Španija, Grčka, Hrvatska i Češka.

  • Čudnovate zgode životinjskog sveta

Od smrtonosnih zmija i bizarnih insekata do bubašvabe koja dve nedelje može da preživi bez glave – priroda je zaista prepuna čudnih bića. U dve sezone dokumentarne serije Čudna stvorenja (Strange Creatures) saznajte šta sve može da se nađe u divljem životinjskom svetu!

  • Neobično bogata azijska regija

Mekong je područje bogato bioraznolikošću, ali veoma je malo istražen. U ovoj azijskoj regiji može se naći 20 hiljada različitih vrsta biljaka, 430 sisara, 1200 ptica, 800 reptila, a procenjuje se da ima oko 850 različitih vrsta riba. Dokumentarna serija Misterije Mekonga (Mysteries Of The Mekong) o neverovatnoj i tajnovitoj prirodi Mekonga zaista je poslastica za oči.

  • Nadmoćne životinjske vrste

Razne životinjske vrste lutaju po svim delovima ove divlje planete. U dokumentarcu Kraljevi među životinjama (Reino Animals aka Animals To The Max) saznajte koje životinje dominiraju na lestvici životinjskog carstva.

  • Kako preživeti Amazon?

Amazon je najveća prašuma na planeti i obuhvata devet zemalja Južne Amerike. Udomljuje više od dva i po miliona vrsta, od kojih je svaka jedinstveno prilagođena za život u krajoliku bujne, tropske džungle. Promenljivo vreme, gladni grabljivci i opasnosti koje vrebaju iza svakog drveta deo su svakodnevice u Amazonu. U dokumentarcu Kako preživeti Amazon (Surviving the Amazon) istražite ono što je potrebno za odrastanje, lov i nalaženje ljubavi kad su izgledi protiv vas.

Pickbox NOW je dostupan na www.pickbox.tv, preko Pickbox NOW aplikacije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...