•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

‘Firefly’ se vraća !!!

Pre više od jedne decenije, Joss Whedon je stvorio svoje najveće remek delo i zadužio čitavo čovečanstvo najboljom serijom ikad snimljenom. Za neupućene, radi se o avanturističko naučno-fantastičnoj seriji Firefly. Nažalost, serija je otkazana nakon što je emitovano svega jedanaest od četrnaest snimljenih epizoda.

2005. godine snimljen je film Serenity koji je trebao zaokružiti priču o posadi istoimenog broda, i fanovima da pruži osećaj završetka.

Nakon snimanja dokumentarca, kreiranja nekoliko peticija i potezanja nebrojenih veza, fanovi su uspeli postići nemoguće. Netflix se odlučio na snimanje nove sezone serije Firefly.

Deadline izveštava o postignutom dogovoru između Jossa Whedona i Netflixa o snimanju druge sezone. Nakon što završi sa snimanjem drugog dela Avengersa, Whedon će se u potpunosti posvetiti snimanju novih trinaest epizoda, koje će u poznatom Netflixovom stilu, sve biti dostupne istog dana. Naravno, postavlja se pitanje, šta je s filmom? Kako će se on uklopiti u celu tu priču? Whedon na to daje prilično jednostavan odgovor. Završetak koji je viđen u filmu nije originalno tako zamišljen, te će shodno tome, nastaviti da snima seriju prateći originalnu ideju.

Što se tiče glumačke postave, svi bitni članovi posade su najavili svoj povratak. Tako ćemo ponovno imati priliku da gledamo brojne zgode i nezgode kapetana, Zoe, Washa, Inare, Jaynea, Kaylee, Simona, River i Shepharda Booka. Snimanje bi trebalo započeti u junu iduće godine, a pretpostavlja se da bi serija mogla ugledati svetlo dana u prvim mesecima 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...