•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Spider-Man: Far From Home’ - nova kolekcija fotografija

Nove fotografije nadolazećeg ’Spider-Man: Far From Home’ su zvanično stigle online od Marvel Studia koji nudi novi svež pogled na Mary Jane, Nick Fury-a, Happy Hogan-a, Betty i Ned-a!

Prateći događaje Avengers: Endgame, Spider-Man mora da istupi i krene na nove pretnje. U svetu (ili svetovima?) koji se zauvek promenio.

Spider-Man: Far From Home uključuje Tom-a Holland-a kao vašeg prijateljskog komšije Spider-Man, plus Zendaya kao "MJ" i Jacob Batalon kao Ned-a. Marisa Tomei se vraća kao strina May, a Jake Gyllenhaal kao Quentin Beck aka Mysterio. Novi dodaci uključuju komičara J.B. Smoove-a, kao i Numan Acar-a (Aladdin) kao Dimitri-a. Pored toga, veterani MCU-a Samuel L. Jackson (Captain Marvel) i Cobie Smulders vraćaju se kao Nick Fury i Maria Hill.

Jon Watts režirao je Spider-Man: Far From Home, koji su napisali Chris McKenna i Erik Sommers, svi povratnici iz Spider-Man: Homecoming. Film dolazi u bioskope 2. jula.

Podeli:



Preporucujemo