•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Cloudy With A Chance Of Meatballs 2” dobija novi par reditelja

Animirani film iz 2009. godine “ Cloudy With A Chance of Meatballs” je bio neočekivani hit, iz razloga što niko nije očekivao da on to postane. Kritičari su ga pozitivno ocenili I zaradio je blizu 250 miliona dolara na internacionalnoj box office listi. Govorilo se o nastavku ovom filma, ali nije bilo nikoga u ulozi reditelja od kada su Chris Miller I Phil Lord, koji su radili na prvom filmu uzeli učešće u projektima kao što “Bob The Musical” i “ The Lego” . Postavljalo se pitanje ko će ih zameniti I konačno je stigao I odgovor. To će biti Cody Cameron i Kris Pearn koji će režirati “ Cloudy With A Chance of Meatballs 2”.

Iako su I Cameron (reditelj animiranog filma “Open Season 3”koji se pojavio prošle godine) i Pearn radili na prvom filmu, ovo će im biti prvi veliki samostalni projekat. Lord i Miller su još uvek vezani za projekat kao izvršni producenti, ali film još uvek nije dobio zeleno svetlo, a radnja filma je tajna. Zna se samo da će se avanture ekcentričnog pronalazača Flint-a Lockwood-a (kome je glas u prvom delu filma pozajmio Bill Hader) nastaviti I u ovom nastavku.

Dok se sva pitanjau vezi ovog ostvarenja ne reše neće se sigurno znati o glumačkoj ekipi, ali bi zaista bilo lepo imati Hader i Anna Faris I James Caan-a u ekipi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...