•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Ja bih o tome razgovarala, znam da si ti zavisnica o SEKSU”

Gwyneth Paltrow, koja je i bliska prijateljica sa komičarkom Handler, stigla je kako bi promovisala svoj novi film “Thanks For Sharing”. U filmu joj je kolega Mark Ruffalo, koji glumi zavisnika o seksu. Tu zanimljivu činjenicu, Chelsea, je naravno, iskoristila. “Ja bih razgovarala o seksu. Znam da si ti zavisnica o seksu!”, našalila se Chelsea.

Gwyneth, kojoj je bilo pomalo neugodno, ubrzo je uzvratila: “Zapravo, bila sam sasvim normalna osoba dok se nisam počela družiti sa tobom!”

No Chelsea nije odustajala, pokazala je svima scenu iz filma “Thanks For Sharing”, gde je 40-godišnja glumica u seksi donjem rublju.

“Često si gola, mislim ne zapravo gola, zar ne? Pokazuješ li intimne delove?” zezala je Chelsea.
“Samo tebi”, uzvratila je Paltrow.

Gwnyeth sledeći mesec slavi 41. rođendan, a najavila je kako nekog većeg slavlja neće biti, već će ga proslaviti uz prijatelje i porodicu. Paltrow je u braku sa frontmenom Coldplaya, Chrisom Martinom, sa kojim ima dvoje dece.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...