•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Krugovi" u trci za još jednu nagradu!

Film „Krugovi” Srdana Golubovića, nastali u koprodukciji Srbije, Nemačke, Francuske, Slovenije i Hrvatske, odabrani su u službenu selekciju Nagrade LUX 2013, kao jedan od 10 naslova koji promovišu bogatstvo, raznolikost i izvrsnost evropskog filma, a koju dodeljuje Evropski parlament.

Nakon prikazivanja na festivalima Sundance i Berlinale te sedam osvojenih nagrada, „Krugovi” nastavljaju svoju uspešnu međunarodnu turneju. Na Međunarodnom festivalu Karlovi Vari juče je objavljeno da su „Krugovi” odabrani kao jedan od 10 naslova koji se takmiče za Nagradu „LUX”, namenjenu promociji evropskih vrednosti i kulturne raznolikosti.

Komisija će zatim odabrati tri naslova koja će ući u Takmičarski program, biti prevedena na 24 jezika Evropske unije te prikazana u 28 zemalja u okviru Dana „LUX filma”, a o pobedničkom filmu odlučivaće članovi Evropskog parlamenta u decembru u Strasburu.

Film je domaću premijeru imao u okviru ovogodišnjeg FESTA.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu